Libido Apotheek Vrij Verkrijgbare Apotheek
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Winkelwagen: € 0.00
Snelle levering Voor alle bestellingen in de EU

Gezondheid Online blog over erectiestoornissen en behandelingen

Impotentie (van het Lat. "impotentia") is een stoornis waarbij je als man niet potent genoeg bent. Je kunt geen goede erectie krijgen. Doorgaans komt dit voor bij ouderen, maar er kan geen gemiddelde leeftijd genoemd worden omdat het ook bij jongeren voor komt.

Erectieproblemen kunnen op elke leeftijd bij de man ontstaan. Erg vervelend omdat ze je zelfvertrouwen kunnen beschadigen en zo ook jouw liefdesleven verstoren. Gelukkig zijn er zowel natuurlijke methodes om deze kwaal aan te pakken als erectieproblemen medicatie die eenvoudig en anoniem besteld kan worden zonder tussenkomst van de huisarts.

Erectiepillen kunnen voor mannen uitkomst bieden bij erectiestoornissen. Hier vertellen we hoe potentiepillen bestellen zonder een recept van de huisarts mogelijk is door deze online te bestellen. Zo kun je anoniem en snel de pakjes op de mat verwachten.

Problemen met het libido kunnen op elke leeftijd voor komen. Gelukkig is er de mogelijkheid om je te richten tot afrodisiaca. In tegenstelling tot vele pillen hebben deze stoffen daadwerkelijk invloed op jouw interne behoefte aan seks en veroorzaken ze niet uitsluitend een fysieke erectie.

Ervaar je minder zin in seks? Of zit je slecht in je vel? Een van de mogelijke verklaringen is dat je als man een testosterontekort hebt. Hier vertellen wij wat testosteron is, hoe je het verhoogt en welke symptomen voor komen bij een tekort eraan.

Testosteron is het mannelijke hormoon dat mannelijke geslachtsdelen beïnvloedt. Het heeft invloed op jouw seks ervaring en op de huid en spieren. Een tekort aan dit hormoon kan leiden tot het verlagen van jouw libido en moeilijkere erecties.

Dit artikel bespreekt een product waar veel mannen eerst van zullen schrikken. Toch kan het opwindende momenten mogelijk maken en zul je met een aanzienlijke grotere penis heerlijke seks hebben. Het gebruik van de pomp kan pijnlijk zijn maar een mooi resultaat wordt behaald.

In dit verhaal bespreken we het fenomeen penopauze. Dat deze periode in het mannenleven bestaat is al nieuwe informatie. We bespreken de definitie van dit fenomeen en hoe je symptomen ervan kunt bestrijden dankzij externe hulp en geneesmiddelen. 

Erectiestoornissen kunnen jouw leven danig beïnvloeden. Of je nu al jaren een vast lief hebt of liever variërende contacten hebt, als jij niet voldoende opgewonden raakt dan kan jouw zelfvertrouwen een aanzienlijke deuk krijgen. Weet dat er nu behandelingen zijn om die deze aandoening kunnen verhelpen en jouw seksleven verbeteren. 

Het ervaren van vroegtijdige zaadlozingen kan jouw seksleven en zelfbewustzijn danig beïnvloeden. Als man wil je genieten van jouw liefdesleven en deze aandoening gooit daarbij roet in het eten. Wat is een vroegtijdige zaadlozing, hoe voorkom je het, hoe ontstaat het en bestaan er geneesmiddelen? 

Dat het innemen van correct voedsel bijdraagt aan een hogere behoefte aan seks is bekend. Al eeuwenlang wordt er met name in het Verre- en Midden Oosten waarde gehecht aan het gebruik van bijvoorbeeld vijgen en ginseng voor het verhogen van het libido.

Vrouwen kunnen een laag libido ervaren. Een vervelend probleem dat je relatie danig kan beïnvloeden maar dat vaak nog niet voldoende herkend wordt door medici. Waar een verlaagde behoefte aan seks bij vrouwen minder voorkomt dan bij mannen, zijn er tegenwoordig libido verhogende pillen die kunnen helpen.

Laag libido bij mannen is een veel voorkomender probleem dan gedacht. Schaamte kent een belangrijke rol, juist omdat deze beperking diep doordringt in de persoonlijke sfeer van de man. Belangrijke aanleidingen van een lage sekslust worden hier besproken waarbij wij eerlijk en duidelijk ingaan op de gevolgen ervan.

Mijn Account