Libido Apotheek Vrij Verkrijgbare Apotheek
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Winkelwagen: € 0.00
Snelle levering Voor alle bestellingen in de EU

Verzending en bezorging

Bij libidoapotheek.com zijn we dag en nacht in de weer om uw bestellingen zo spoedig en betrouwbaar mogelijk bij u thuis af te leveren. Lees hier hoe wij uw order verwerken, wanneer deze wordt bezorgd en hoe de bestelling bij u thuis wordt afgeleverd. In dit artikel treft u bij herhaling gestelde vragen met betrekking tot uw bestelde product en de bezorging daarvan. Kunt u geen uitsluitsel vinden over uw kwestie? Dan kunt u altijd een bericht sturen naar libidoapotheek.com. Onze klantenservice zal u binnen gerede tijd een antwoord terugsturen.

Wanneer versturen jullie de bestelling?

Het pakket met uw erectiepillen of andere medische goederen tegen intieme dysfuncties wordt verstuurd zodra uw bestelling is verwerkt. Dit is doorgaans binnen 24 tot 72 uur nadat we de betaling hebben ontvangen. Zodra de bestelling is voorbereid en klaargemaakt voor verzending wordt deze naar u verscheept. Hoelang dit duurt hang af van waar op de wereld u zich bevindt. Vervolgens wordt het pakket bij u aan huis afgeleverd.

Wat zijn de bezorgmogelijkheden?

U kunt kiezen uit verschillende bezorgopties, namelijk een reguliere levering en een express-delivery. Wanneer u kiest voor een standaardbezorging dan kunt u uw pakket binnen 7 tot en met 21 dagen bij u thuis verwachten. Kies voor express-bezorging als u meer haast heeft. Met een snelle bezorging ontvangt u uw bestelling namelijk al zo snel als binnen 5 tot 7 dagen. Is de termijn verstreken en zit u nog op uw bestelling te wachten? Dan is de kans groot dat er problemen zijn met de adresgegevens. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice.

Wie bezorgt mijn pakket?

Wie uw pakket bezorgt hangt grotendeels af van de verzendmethode die u selecteert. Aan de hand daarvan wordt een koeriersbedrijf of postbezorger uitgekozen die uw pakket bij u thuis komt afleveren. Ook de leveringstermijn is afhankelijk van de gekozen bezorgmethode en het postbedrijf dat de bezorging namens libidoapotheek.com uitvoert.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Alle door ons verzonden bestellingen zijn te volgen via een zogenoemde tracker. Na bestelling versturen wij een bevestigingsmail met daarin een tracking-nummer. Dit nummer wordt binnen 24 of 48 uur na bevestiging van uw bestelling geactiveerd. Vervolgens kunt u de code invoeren op https://www.17track.net. Vervolgens kunt u het pakket over de hele wereld volgen. Zo weet u precies waar uw bestelling op welk moment is en wanneer u het in huis kunt verwachten.

Hoeveel kost de bezorging?

Bestelt u voor meer dan 200 euro (of het equivalent in een andere valuta) aan goederen via onze website? Dan is de bezorging helemaal gratis. Soms is het dus de moeite waard om direct een grotere bestelling te plaatsen, zodat u geld bespaart op de bezorgkosten. Wanneer u een lager bedrag aan (erectie)medicijnen koopt, dan hangt de prijs van de bezorging af van de door u gekozen bezorgwijze (standaard of express) en de plaatselijk geldende tarieven.

Er is iets mis met mijn pakketje. Wat doe ik nu?

Is uw pakket beschadigd of is er iets anders verkeerd met uw bestelling? Neem dan per e-mail contact op met libidoapotheek.com. Om het proces te vergemakkelijken kunt u een foto of video maken van het defecte pakje of de inhoud. Bij evidente schade aan het pakket, kan libidoapotheek.com uw bestelling rembourseren met dezelfde goederen. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

Hoe zit het met de douane en de invoerrechten?

Het kan voorkomen dat de douane contact met u probeert op te nemen omdat er invoerrechten verschuldigd zouden zijn. In dat geval adviseren wij het verzoek te negeren en de levering af te wijzen. In dat geval wordt het pakket naar ons geretourneerd. Vervolgens kunt u contact opnemen met onze klantenservice. We zullen u zo snel mogelijk kosteloos hetzelfde pakket opsturen.

Zit u na het lezen van deze veelgestelde vragen over de bezorging alsnog met vraagtekens? Stuur dan gerust een mail naar libidoapotheek.com. Houd uw inloggegevens en bestelnummer gereed voor een snelle afhandeling.

Mijn Account